Hjem - Lions Ringsted Knud Lavard

Menu

Nyhed

Paul Potts JulekoncertDato og tid

Tirsdag 05. dec. 2017, kl. 19:30

Sted
Sct. Bendts Kirke
Sct. Bendtsgade 9
4100 Ringsted

Arrangør
Lions Club Knud Lavard

Priser
Ikke nummereret siddeplads:
Kr. 370,- + gebyr


Special Guest: Kristine Bonde

Paul Potts Danmarks turné
I år bliver julen noget ganske særligt!
Verdensberømte Paul Potts besøger nemlig Danmark for at afholde adskillige julekoncerter landet rundt.
I 2007 slog Paul Potts publikum omkuld med sin ekstraordinære stemme, og til jul har vi fornøjelsen af at opleve denne store stemme live.
Vi glæder os til at opleve denne fantastiske sangsensation synge julen ind.

Paul Potts - 10 års jubilæum
Den syngende telefonsælger imponerede alle, da han i 2007 fik sit gennembrud i TV-talentkonkurrencen 'Britain's Got Talent'.
Mange husker især Paul Potts TV-performance med den smukke Arie 'Nessun Dorma' fra Puccinis Opera 'Turandot', som virkelig viste hvilken fantastisk stemme Paul Potts har.
Efter TV-programmet udsendte Paul Potts sit debutalbum, der tordnede op ad hitlisterne og indtog førstepladsen i ikke færre end 13 lande. I dag har albummet solgt 3.5 millioner eksemplarer, hvilket understreger Paul Potts stjernestatus.
2017 er året, hvor Paul Potts kan prale af at have 10 års jubilæum. Og vi har noget ganske særligt i vente, når han besøger Danmark for at afholde julekoncerter.

Dansk gæstesolist
Til koncerten er det ikke kun Paul Potts som vi får glæden af. Han tager nemlig den danske gæstesolist Kristine Bonde med.
Hun er et stort musikalsk talent med mange forskellige genrer på CV'et: Pop, Opera, Operette, Lieder, Viser og Musicals.
Hun har medvirket i en række store forestillinger, såsom 'West Side Story', 'Evita', 'Flagermusen', 'Cosi fan tutte' og 'Farinelli'.


Paul Potts og Kristine Bonde bliver akkompagneret af en dygtig pianist og sammen vil de underholde os med både engelske og danske juleklassikere, samt duetter med de to solister.

Følg Lions